High-class nabavljač

Uskoro više informacija

Dragi kolege nabavljači,
s velikim zadovoljstvom Vas pozivam na naš, već tradicionalni, 4. po redu event pod nazivom “High-class nabavljač za 2024.” Event je namijenjen svim djelatnicima u nabavi koji žele nadograditi svoja znanja i vještine kako bi ostvarili izvrsnost u nabavi u nadolazećoj 2024. godini. Živimo u izazovnim vremena kad je više nego ikad potrebno jačati specijalizirana znanja i kompetencije na poslovnoj i osobnoj razini.

Zato ćemo i ovaj puta okupiti vrhunske znalce s temama koje su potrebne svakom nabavljaču koji se želi pripremiti za izazove budućnosti. Donosimo Vam stručnjake iz prakse, koji znaju kako, unatoč tržišnim i životnim izazovima, ostvarivati efikasnost i konkurentnost.

Želimo kroz razmjenu znanja, iskustva i praksu raditi na osnaživanju nabavne zajednice i razvoju nabavne djelatnosti. Dodatno, ovo je i prilika da se povežete sa kolegama u nabavi i razmijenite vrijedna iskustva. Ako želite biti high-class nabavljač u 2024. godini, dođite na ovaj jedinstveni event te se kroz inspirativne teme i druženje ojačajte s najnovijim informacijama iz područja nabave. Budimo zajedno promotori nabave!

PROGRAM

Sudionike očekuje zanimljiv program koji pokriva aktualne teme koja će održati poznata imena iz svijeta nabave, poduzetništva i liderstva. A ovo je ujedno i prilika da se povežete i razmijeniti iskustva s kolegama nabavljačima.

Moderator: Nataša Cikač

09:30 – 10:00 Registracija sudionika
10:00 – 10:10 Uvodna riječ: Nataša Cikač
10:10 – 10.40 Jasminka Rojko, ESG i koja je uloga nabave u implementaciji
10:40 – 11:10 Andrea Hegedušić: Muraplast, Priča iz prakse: Kako smo postali najbolja održiva velika tvrtka u Hrvatskoj
11:10 – 11:30 Pauza za kavu
11:30 – 12:15 Panel: Kako brendirati nabavu na društvenim mrežama, moderator: Ivana Radić
12:15 – 12:55 Silvija Podoljak, Primjena win-win strategije u pregovorima u nabavi
13.00 – 14.30 Ručak/networking

Cijena

Poklon iznenađenja uz svaku kupljenu kotizaciju

65€ + PDV

Redovna kotizacija za sudjelovanje

55€ + PDV

Kotizacija za sve dosadašnje polaznike Nabavne Akademije

Predavači

Jasminka Rojko

ESG i koja je uloga nabave u implementaciji

Konzultantica u ESG strategijama i održivom financiranju, vlasnica tvrtke Rojko & Co koja je nakon 20 godina karijere na menadžerskim pozicijama u korporativnom bankarstvu, odlučila usmjeriti svoj daljnji profesionalni put u osnaživanje i potporu rasta progresivnih srednje velikih i velikih tvrtki. Zajedno sa svojom mrežom suradnika I podržavajućom mrežom kontakata, pomaže klijentima da implementacijom održivosti u poslovanje, ostvare stratešku konkurentsku prednost, iskoriste prilike u održivom financiranju i generiraju zavidne financijske pokazatelje. Svoje bogato iskustvo stekla je u poslovnom bankarstvu, od čega 22 godine u RBA, gdje je zadnjih nekoliko godina radila kao izvršna direktorica za velike, multinacionalne i srednje kompanije i projektno financiranje. Unutar RBI grupe je sudjelovala je u vođenju brojnih projekata na lokalnom i regionalnom nivou, uključujući ESG – Sustainability edukacijski centar.

Andrea Hegedušić

Priča iz prakse: Kako smo postali najbolja održiva velika tvrtka u Hrvatskoj

CEO mentor i executive coach., koji već gotovo 20 godina stvara uspješne lidere. Željeno stanje uvijek je njihova visoka razina učinka u sva 4 stupa leadershipa. Smatra da „znati, a ne činiti je ne znati“ i „dok učenik nije naučio, učitelj nije podučio“. Autor je Leadership Playbooka“ Breaking the Rules“  te posjeduje jedinstvenu specijalizaciju u širini i kompleksnosti managementa i liderstva. Zahvaljuje to američkom MBA-u za konzultantsku ekspertizu,  NLP-u  za trenersku te osobnoj strasti prema pomaganju ljudima da napreduju, savladavaju svoje izazove i otkrivaju svoj „why”

Silvija Podoljak

Primjena win-win strategije u pregovorima u nabavi

Magistrica ekonomije, trenerica poslovnih vještina i coach. Svoje je iskustvo u javnom nastupu i medijima, prodaji i pregovorima te leadershipu stekla i kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama. U Ciceron komunikacijama specijalnost su joj edukacije iz područja javnog nastupanja, komunikacijskih i prezentacijskih vještina te medijskog treninga. Silvija je akreditirani EMCC coach i Intuitive&Success Coach. U svom radu s klijentima koristi holistički pristup. Posvećena je rastu i razvoju klijenata, njegujući njihovu autentičnost. Educirala se u Nizozemskoj i stekla coaching certifikat te certifikat trening trenera. Članica je Hrvatske udruge za coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje.

PANEL
Kako brendirati nabavu na društvenim mrežama

Robert Čačković

Sourcing buyer, Bugatti Rimac

Stručnjak u nabavi, posebno u području strateške nabave. Voli se kontinuirano educirati iz područja nabave, lidershipa i osobnog razvoja, gost predavač na nabavnim događanjima.

Andreja Rambrot Malenica

Osnivačica i direktorica marketinške agencije Pisalica

Andreja se marketingom bavi od 2010. godine, bila je među pionirima kreatorima optimiziranog sadržaja za web stranice i društvene mreže u Hrvatskoj. Početkom 2017. godine osniva društveno odgovornu agenciju Pisalica d.o.o., čija je danas direktorica i suvlasnica. Misija Pisalice je malim i srednjim klijentima povećati vidljivost na tržištu kako bi ostvarili bolje poslovne rezultate.

Ivana Škegro Filipović

Referentica nabave, Bjelin

Ivana je nabavljačica koja svojim jedinstvenim pristupom dijeli svoje znanje kroz šaljive primjere pružajući vam uvid u svijet nabave. Na LinkedInu vas provodi kroz puteve efikasne i inovativne nabave i inspirira vas za unapređenje procesa nabave.

Konferenciju organizira:

NATAŠA CIKAČ

30 godina profesionalnog iskustva na području nabave i logistike , vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. Pomaže tvrtkama u razvoju i organizaciji procesa nabave, poboljšanju kompetencija zaposlenika te ostvarenju ušteda i konkurentske prednosti na tržištu. Pokrenula je program Nabavna akademija u 3 modula, edukaciju za sve one koji žele poboljšati svoje znanje iz operativne i strateške nabave, pregovaranja i naučiti tehnike i alate kako bi unaprijedili svoj proces nabave . Kontinuirano se educira kako bi svojim klijentima i polaznicima edukacija ponudila najnovija znanja koja mogu implementirati u svoje tvrtke. Tako je nedavno završila certificirani međunarodni program za implementaciju održive nabave. Redovni je kolumnista časopisa Poduzetnik, članica strukovnih udruga i predavač na stručnim konferencijama i predavanjima.

Medijski pokrovitelji

Trebate više informacija?

Pišite nam