Nabavna akademija

Stručna edukacija iz nabave u 3 modula

16. generacija polaznika
3.10.2024.
24.10.2024.
14.11.2024.
Hotel international

Rad u odjelu nabave je izazovan. Svi traže brzo, jeftino i kvalitetno. I kako zadovoljiti sve to? Nabava je više od troška, jer se uštede ne ostvaruju samo traženjem dodatnog rabata. Koje su to strategije kojima možemo primijeniti da naše poslovanje bude kontinuirano, a naši troškovi pod kontrolom? Na koji način stvoriti dodanu vrijednost za našeg kupca? I kako se razlikovati u odnosu na konkurenciju? Prijavite se na Nabavnu akademiju u 3 modula, na kojoj ću vam dati odgovore upravo na ova pitanja!

Nabavna akademija u 3 modula je edukativni program namijenjen djelatnicima u nabavi i svima koji žele unaprijediti svoje znanje o procesu nabave.

Što ćete naučiti?

  • Naučit ćete što je nabava i koji je cilj, gdje proces nabave počinje i kako završava, kako ostvariti uštede, koje KPI postaviti u nabavi.
  • Naučit ćete strategije upravljanja dobavljačima, alate koji nam u tome pomažu, kako pregovarati sa dobavljačima i ostvariti dugoročni partnerski odnos.
  • Naučit ćete kako kontinuirano poboljšavati proces i sebe, metode koje nam u tome pomažu, što je održiva nabava i kako ju postaviti.

Ciljana skupina:

  • Djelatnici u nabavi na razini operativne do srednje menadžerske pozicije.
  • Djelatnici poduzeća koji provode određeni dio nabave i/ili surađuju sa nabavom.
  • Novi zaposlenici nabave, koji su dijelom onboarding programa.

Moduli i cijena

Nabavna akademija u 3 modula koncipirana je na temelju mog dugogodišnjeg iskustva i rada u nabavi. Do sada je ovaj program prošlo preko 350 polaznika iz Hrvatske i regije.

Na Nabavnoj akademiji očekuju vas moderne metode rada. To uključuje prezentaciju najnovijih dostignuća iz područja nabave, video isječke, primjere iz poslovne prakse i simulacije slučajeva. Naročito je važan rad u grupama gdje svi sudionici međusobno razmjenjuju svoja iskustva.

Program se provodi kroz 3 modula:

Operativna nabava

Sadržaj modula: Što je nabava, razvoj procesa nabave, tehnike za ostvarenje ušteda, suradnja sa drugim odjelima…

Strateška nabava

Sadržaj modula: Upravljanje odnosima s dobavljačima, alati za kreiranje strategije nabave, pregovarački proces i vještine uspješnih pregovora…

Kontinuirana poboljšanja u nabavi

Sadržaj modula: Moderne tehnike unapređenja procesa, transformacija nabave, ESG i održivost u nabavi…

Cijena

Cijena ukupno za sva 3 modula iznosi 650,00 € + PDV (4.897,43 kn + PDV) *

*Popust za rane uplate do 26.01.2024. -5%

*Popust za 3 i više osoba iz istog poduzeća -5%

*Tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

U cijenu su uključene 3 jednodnevne radionice s primjerima iz prakse, materijali za sudionike, uvjerenje o sudjelovanju, hrana i osvježenje u pauzama te networking sa polaznicima. Broj polaznika je ograničen zbog kvalitete rada i bolje komunikacije među polaznicima.

Sljedeća grupa polaznika kreće 29.02.2024. Budući da se grupa uvijek brzo popuni, rezervirajte svoje mjesto već sada i prijavite se!

Pokreni video

Iskustva polaznika

O predavačici

mr. sc. NATAŠA CIKAČ

dipl. oec. – konzultantica za nabavu i lanac opskrbe

Edukaciju na Nabavnoj akademiji vodi Nataša Cikač, vlasnica poduzeća Cronata d.o.o. i konzultantica za nabavu i lanac opskrbe. Nataša ima gotovo 30 godina iskustva u proizvodnim poduzećima na području nabave, logistike i prodaje. Pomaže poduzećima kao konzultant, edukator i interim manager u cilju poboljšanja procesa i kompetencija djelatnika na području nabave i lanca opskrbe.

Članica je Hrvatske udruge za nabavnu djelatnost i HUP-a te redovna kolumnistica časopisa JaTrgovac i Poduzetnik. Kao vanjska predavačica održava stručna predavanja na znanstvenim ustanovama ZŠEM, EFOS te na konferencijama i stručnim skupovima.

Kvaliteti njenog rada doprinosi to što je certificirana za lean management lanca opskrbe, kao poslovna trenerica i za provođenje koncepta kontinuiranih poboljšanja (CCIM). Uz to surađuje s renomiranim stručnjacima iz nabave kao što je Richard Beaumont koji je kao predavač sudjelovao na Masterclass radionici za direktore nabave i lanca opskrbe koja je u Natašinoj organizaciji bila prva edukacija tog tipa u Hrvatskoj.

Uz bogato iskustvo i stalno profesionalno usavršavanje Nataša s velikim zadovoljstvom podučava kako uz kontinuirana unapređenja ostvariti izvrsnost u nabavi.

Termini 15. generacije

Nabavna akademija se sastoji od 3 jednodnevne radionice koje će se održati u ovim terminima:

29.02.2024., četvrtak – 09:00-15:30h

21.03.2024., četvrtak – 09:00-15:30h

18.04.2024., četvrtak – 09:00-15:30h

*NAPOMENA: Za rezervaciju mjesta i sva pitanja slobodno me kontaktirajte na info@cronata.hr.

Lokacija: Hotel International, Miramarska cesta 24, Zagreb

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselim se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte me kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.