Cronata d.o.o.

Cronata d.o.o. je konzultantska tvrtka iz Varaždina koja nudi savjetovanje, outsourcing i edukacije iz područja nabave i upravljanja zalihama. Vlasnica poduzeća mr. sc. Nataša Cikač dipl. oec. ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom okruženju, u području nabave i lanca opskrbe, koje nam omogućuje da razumijemo izazove klijenata i kreiramo odgovarajuća rješenja. 

Vizija

Pokrećemo promjene za odgovorno poslovanje u budućnosti.

Misija

Pružamo najbolju moguću podršku u razvoju nabavne funkcije i kadrova, definiranju nabavnih kategorija, upravljanju dobavljačima i zalihama te kontroli rizika.

Vrijednosti

Integritet, odgovornost, povjerenje, etičnost, partnerski odnos, stručnost, iskustvo

Moja misija je unapređenje nabavne djelatnosti, što pokazujem svojim djelovanjem na tržištu. Surađujem s renomiranim poduzećima na projektima transformacije nabave, unapređenja kompetencija zaposlenika i kreiranja prostora za uštede i stvaranje profita. Drago mi je što mogu spomenuti da svi klijenti putem suradnje sa mnom sudjeluju u sponzorstvima u segmentu glazbe i obrazovanja, budući da redovito odvajam dio prihoda kako bih podržala aktivnosti u zajednici koje smatram važnima.

Kroz svoje djelovanje prepoznata sam i po Nabavnoj akademiji u 3 modula, autorskom programu edukacija za profesionalce u nabavi. Taj program završilo je više od 350 polaznika iz Hrvatske i regije, iz različitih grana industrije.

U svom radu koristim PAM©️ inovativnu metodologiju procjene, koju sam razvila tijekom svoje dugogodišnje poslovne prakse te kroz rad s domaćim i međunarodnim klijentima. PAM kao strateški alat obuhvaća sagledavanje i analizu kompletnog procesa nabave kroz četiri ključna parametra: proces, resurse, operacije i mjerljivost. Tom metodom utvrđujem uska grla u procesu, poboljšavam proces i kompetencije, smanjujem gubitke, stvaram dodanu vrijednost za kupce i krajnje korisnike. Saznajte više o PAM©️ metodologiji procjene na Nabavnoj akademiji ili kroz knjigu Operativna i strateška nabava: stvaranje profita kroz upravljanje procesima u nabavi, čija sam autorica.

Broj telefona

(+385) 099 70 31 669

Adresa

Anina 2

42000 Varaždin