Nabavna Akademija Cronata, alumni

Održan 1. Alumni Nabavne akademije

 

1. Alumni Nabavne akademije

U srijedu, 13.12.2017.  godine u hotelu Westin u Zagrebu održan je prvi Alumni Nabavne akademije u organizaciji varaždinske tvrtke Cronata d.o.o.

Alumni Nabavne akademije omogućio je razmjenu iskustava i mišljenja polaznika. U sklopu Alumni Nabavne akademije organizirana je i panel rasprava pod nazivom “Nabava kao pokretač razvoja poduzeća“.

Nabava treba biti u službi razvoja poduzeća, istaknuto je na konferenciji Nabavne akademije u Zagrebu na kojoj su uz polaznike akademije sudjelovali i predstavnici uprava hrvatskih tvrtki i stručnjaci za nabavu:

  • gđa. Sanja Ostroški, direktorica Regionalnog ureda HUP Varaždin,
  • gđa. Mirela Senica, predsjednica HUND-a i direktor nabave u IBM-u,
  • g. Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin,
  • g. Denis Miletović, rukovoditelj operativne nabave u AD Plastik,
  • g. Hrvoje Pupačić, voditelj nabave i logistike u Rimac automobili.

Nataša Cikač, osnivačica Nabavne akademije čiji su polaznici djelatnici tridesetak tvrtki iz različitih područja, napomenula je kako kvalitetna nabava utječe na zadovoljstvo kupaca. Pri izboru dobavljača zato se ne smije gledati samo na cijenu. “Nabava je kompleksna djelatnost. Pri izboru dobavljača tvrtka u obzir treba uzeti sve što oni donose. Partnerski odnos s dobavljačima tvrtki mogu donijeti višu kvalitetu i inovaciju.“, rekla je Nataša Cikač.

Nabavna akademija pruža edukaciju iz tvrdih vještina te donosi specijalističko znanje kroz tri modula: operativnu nabavu, stratešku nabavu i kontinuirana poboljšanja u nabavi. Obrazujući nove stručnjake Nabavna akademija je postala mjesto koje pomaže tvrtkama u Hrvatskoj i regiji u odabiru najboljih kadrova za njihove odjele nabave.

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.