Nabavna akademija - 6. generacija

6. generacija polaznika završila Nabavnu akademiju

Ovih je dana već 6. generacija polaznika uspješno završila Nabavnu akademiju u organizaciji tvrtke Cronata. Riječ je o stručnom programu u 3 modula koji za djelatnike iz nabave donosi najnovije alate i trendove za praktičnu primjenu u svakodnevnim poslovima nabave.

Polaznici su stekli vrijedna nova znanja iz područja nabave, učili su na konkretnim primjerima i radili praktične vježbe. Sve to će im pomoći u njihovom budućem radu, da savladaju izazove u nabavi i ostvare svoje ciljeve.

Svaka nova generacija je prilika da međusobno učimo i napredujemo. Zato nam je veliko zadovoljstvo kad čujemo da su očekivanja polaznika ispunjena. O tome koliko je ovakva edukacija korisna najbolje govore lijepi komentari i pohvale polaznika.

“Poučne radionice sa puno primjera iz svakidašnjeg poslovnog okruženja.”

                        

                        

Nabavna akademija se sastoji od 3 jednodnevne radionice, a osim edukativnog dijela tu je uvijek i ugodno druženje. Također je poznata tradicija da polaznici na zadnji modul donesu razglednicu iz svog grada te na njoj napišu motivacijsku poruku za kolege iz nabave. I ovog smo puta dobili zanimljive i inspirativne poruke pa u nastavku donosimo neke od razglednica koje su polaznici donijeli ove godine.

                        

Nataša Cikač, voditeljica Nabavne akademije i vlasnica tvrtke Cronata, ističe da je izuzetno ponosna što poduzeća prepoznaju kvalitetu ovog programa koji je do sada prošlo već preko 100 polaznika. Svaka nova generacija je dodatna motivacija i veliki poticaj za daljnje edukacije. Vrijedi napomenuti da smo ove godine educirali čak dvije nove generacije Nabavne akademije, a nove edukacije nastavljamo već početkom iduće godine.

Zato s veseljem najavljujemo da sljedeća generacija Nabavne akademije kreće u veljači 2020. godine i pozivamo sve zainteresirane da već sada rezerviraju svoje mjesto. Više informacija o programu i prijavi na Nabavnu akademiju možete pronaći na: www.nabavna-akademija.com.hr

Dobro došli!

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.