Konferencija o nabavi. Mirela Senica. Nataša Cikač

14. Konferencija o nabavi: što donosi budućnost?

U organizaciji časopisa Lider i Hrvatske udruge nabavne djelatnosti HUND, u hotelu Sheraton u Zagrebu 14. studenog 2019. godine, održana je 14. Konferencija o nabavi. Tema ovogodišnje konferencije bila je “Nabava na prekretnici: što donosi budućnost?

Program konferencije je donio brojne interesantne teme i novosti iz područja nabave. Naročito zanimljivo je bilo čuti inozemne stručnjake među kojima je veliku pozornost izazvao Frank Rozemeijer, profesor na sveučilištu u Maastrichtu.

Kao jedan od trendova koji nas očekuju u budućnosti spomenuta je digitalna transformacija. Istaknuto je da će informatizacija i umjetna inteligencija, poput primjerice robotike i blockchaina, sigurno i u nabavi donositi sve prednosti primjene nove tehnologije. Možemo očekivati da će digitalizacija uz tehnološke inovacije omogućavati bolje nabavne procese. Međutim, stručnjaci su složni da će ljudski resursi i dalje biti jedan od najvažnijih čimbenika za uspjeh nabave.

Na konferenciji su se okupili brojni stručnjaci iz područja nabave među kojima je bila i Nataša Cikač, direktorica tvrtke Cronata. Kao članica HUND-a i iskusan konzultant u nabavi, Cikač je uvrštena u promotivni video koji je napravljen povodom 15 godina HUND-a. Video je prikazan na samom početku konferencije pa su svi prisutni mogli vidjeti lijep pregled dosadašnjeg uspješnog djelovanja HUND-a.

Konferencija o nabavi je ujedno bila i lijepa prilika za druženje s kolegama, poslovnim partnerima i klijentima. Posebno je zadovoljstvo sresti dosadašnje polaznike Nabavne Akademije i izrazito nam je drago kad na spomen važnih tema iz područja nabave kažu da im puno znači što su o tome već učili na Nabavnoj Akademiji. Stoga se veselimo i dalje kroz stručne edukacije donositi najnovija znanja iz područja nabave.

Ovom prilikom zahvaljujemo gospođi Mireli Senici, predsjednici HUND-a, i gospođi Vesni Jungić, članici Uprave HUND-a, što prepoznaju stručnost tvrtke Cronata i omogućavaju da zajedničkim snagama poboljšavamo procese nabave u hrvatskim poduzećima, a i šire. Potvrda od strane struke nam je izuzetan poticaj i velika motivacija za daljnje usavršavanje, a sve kako bismo nastavili našim klijentima donositi izvrsnost u nabavi.

 

Konferencija o nabavi HUND. Mirela Senica. Nataša Cikač            HUND Lider 14. Konferencija o nabavi 2019.            Konferencija o nabavi 2019. HUND

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.