Edukacija iz nabave u Ancona grupi

Nedavno je već 11. generacija polaznika završila program Nabavna akademija u 3 modula. Uvijek mi je zadovoljstvo susresti nove ljude iz različitih grana industrije no sa zajedničkom željom da unaprijede proces nabave i svoje kompetencije.

No ovaj program radim i in house u tvrtkama koje imaju veće timove nabave ili žele da i ostali odjeli koji surađuju sa nabavom budu na edukaciji. Tako je bilo i prije nekoliko tjedana u prekrasnom Đakovu u tvrtki Ancona grupa.

Tko je Ancona grupa?

Ancona grupa je moderni proizvođač namještaja, lociran u Đakovu sa 140 zaposlenih. Tvornica je opremljena vrlo sofisticiranom tehnologijom u cilju proizvodnje namještaja visoke kvalitete. U to sam se i sama uvjerila obilazeći proizvodne i skladišne kapacitete. No definitivno me oduševio show- room sa izložbenim primjercima odrađenih projekata koji smo ujedno iskoristili i za fotografiranje :-).

Unapređenje kompetencija u nabavi

Tvrtka se odlučila da poboljša kompetencije svojih djelatnika u nabavi kako bi se još bolje nosili sa izazovima u trenutnim turbulentnim vremenima na tržištu. Program Nabavne akademije u 3 modula prilagodili smo potrebama klijenta sa naglaskom na konkretne situacije. Prednost provođenja ovakvog programa in house je u tome što sve teme obrađujemo na primjerima klijenta, rješavamo njihove stvarne situacije no nudimo i primjere kako to drugi rade.

Posebna prednost ovog oblika edukacije je da se uz djelatnike iz nabave mogu uključiti i djelatnici iz ostalih odjela kao što je i ovdje bilo slučaj: prodaja, financije, proizvodnja, skladište…

Bilo nam je veselo, izazovno, na momente i napeto, no zadovoljni klijenti su dokaz da je edukacija ostvarila svoj cilj. Osobno me motiviraju ovakvi osvrti no i poticaj su za daljnji rad:

“Htio bih se zahvaliti u vlastito ime i ime cijeloga tima, ali dojmovi su vrlo pozitivni, i zaista cijenim predavanja i radionice koje su povezane s praktičnim znanjem i iskustvom, što vi smo se uvjerili imate, i na tome svaka čast. Zaista mi je drago da su članovi tima motivirani ovom edukacijom i vjerujem da će nam to pomoći u daljnjem radu i slaganju procedura u odjelu nabave. Još jednom zahvaljujem i radujem se ponovnom susretu.” Mladen Šalinović, CSO 

A za kraj nema boljeg nego završiti edukaciju uz pravi baranjski fiš!

Autor: mr.sc. Nataša Cikač, konzultantica za nabavu i lanac opskrbe 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.