Edukacija iz nabave u Srbiji. Nataša Cikač, Cronata

Nabavna Akademija osvaja regiju: održana edukacija iz nabave u Hemofarmu

U razdoblju od 27.-29. svibnja 2019. godine tvrtka Cronata je održala edukaciju po programu Nabavne Akademije za djelatnike poduzeća Hemofarm u Vršcu u Srbiji. To što interes za Nabavnu Akademiju dolazi iz susjednih država pokazuje da je riječ o jedinstvenom programu koji donosi napredna i itekako potrebna znanja iz nabave, a čiju kvalitetu prepoznaju i u regiji.

Tvrtka Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije i ujedno najveći srpski izvoznik lijekova. Za poduzeće ovakve veličine nabava je izrazito važna karika u poslovanju. Zato smo za njihove djelatnike u nabavi održali trodnevnu edukaciju na kojoj su dobili nove alate i metode koje će moći primijeniti u svom radu. Prvi dan je održana radionica “Operativna nabava” na kojoj su djelatnici operativne nabave učili kako efikasno planirati nabavu i postići uspješniji proces nabave. A zatim su djelatnici strateške nabave sudjelovali u dvodnevnoj radionici na temu “Strateška nabava i napredno pregovaranje”.

Edukaciju je vodila Nataša Cikač, stručnjak za nabavu i certificirani konzultant za provođenje kontinuiranih poboljšanja. Program Nabavna Akademija je nastao kao rezultat njenog dugogodišnjeg rada u odjelima nabave i bogatog iskustva u radu s klijentima. Polaznici su naglasili da im puno znači to što su imali prilike čuti konkretne primjere i praktične savjete koje mogu odmah primijeniti u svom poslu. Za predavača su imali samo riječi pohvale, istaknuvši da je Nataša vrlo kvalitetan edukator jer, osim što ima vrijedno iskustvo, ima dinamičan i zanimljiv pristup. Neke od komentara polaznika ove edukacije možete pročitati na dnu ove objave.

Ukoliko želite da Vaši djelatnici unaprijede svoja znanja iz operativne ili strateške nabave te da nauče kako provoditi kontinuirana poboljšanja u nabavi, kontaktirajte nas da održimo inhouse edukaciju u Vašem poduzeću. A svi koji žele poboljšati svoje vještine iz nabave mogu se pridružiti već na sljedećoj generaciji Nabavne Akademije otvorenog tipa koja kreće u rujnu 2019. godine.

Za više informacija o programu Nabavna Akademija posjetite www.nabavna-akademija.com.hr

Ovom prilikom zahvaljujemo svim polaznicima edukacije i želimo im puno uspjeha u primjeni novostečenih znanja!

 

EVO ŠTO SU ZAPOSLENICI PODUZEĆA HEMOFARM REKLI O RADIONICAMA “OPERATIVNA NABAVA” I “STRATEŠKA NABAVA I NAPREDNO PREGOVARANJE”:

  • “Odlično pripremljeno predavanje, potkrepljeno primjerima iz prakse. Predavač je kvalitetan i drži pažnju. Hvala 🙂 “ – Jovana Lazović, strateški nabavljač
  • “Odlični alati koji se mogu primijeniti u svakodnevnom radu.” – Ivana Pejović
  • “Interesantni predavač sa značajnim iskustvom. Predavanje dinamično, na momente i zabavno, nikako dosadno. Predavač ne nameće svoj autoritet. Predavanje vrijedilo.” – Dušan Vučković, strateški nabavljač
  • “Radionica korisna i primjenjivo znanje u praktičnom radu.” – Slađana Virag, viši nabavljač
  • “Stručna edukacija sa temama koje su praktične te savjetima koji su primjenjivi u poslu. Prilikom ove edukacije stekao sam nova saznanja i osvestio značaj nekih ranije stečenih vještina koje nisam duže vrijeme upotrebljavao.” – Dušan Trkulja, menadžer nabavke

 

Modul Operativna nabava, Srbija, Nataša Cikač            Modul Operativna nabava, Srbija, Nataša Cikač            Edukacija iz nabave u Srbiji. Nataša Cikač, Cronata            Modul Strateška nabava i pregovaranje, Srbija, Nataša Cikač            Edukacija iz nabave, Srbija, Nataša Cikač            Nabavna Akademija u Srbiji. Nataša Cikač, Cronata

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.