Nabavna akademija uz korištenje mjera HZZ

Pandemija je polako postala dio naše svakodnevice i poslovanje smo uskladili sa situacijom i izazovima koji su se pojavili. Nabava kao strateška funkcija te proces koji može pokrenuti promjene dobila je svoju dodatnu priliku pokazati svoju snagu upravo  u situaciji pandemije.

Uspješnost procesa nabave ovisi o stručnosti i kompetencijama zaposlenika. Nabavna akademija u 3 modula nudi upravo to: stručan program koji jača 5 ključnih kompetencija za djelatnike nabave:

  •  PLANIRANJE NABAVE
  •  SELEKCIJA DOBAVLJAČA I PREGOVARANJE
  •  PROCES NARUČIVANJA
  •  UPRAVLJANJE ZALIHAMA
  •  KONTINUIRANO POBOLJŠANJE U NABAVI

 

Nabavna akademija je stručna edukacija iz nabave koju je do sada prošlo preko 200 polaznika iz Hrvatske i regije.

Program se sastoji od 3 glavna modula u kojima polaznici uče najnovije trendove i praktične alate, uz konkretne primjere iz prakse i iskustva iz različitih sektora.

U zadnje vrijeme sve je više interesa za ovaj program inhouse kojim educiram ne samo djelatnike nabave već i ostalih odjela koji surađuju sa nabavom (prodaja, proizvodnja, skladište, marketing,…). Time ostvarujemo sinergiju među odjelima te lakše ostvarenje zajedničkih ciljeva.

Jeste li znali da ovaj program možete sufinancirati mjerama HZZ-a?

Hrvatski zavod za zapošljavanje donio je i provodi Mjeru Usavršavanje zaposlenih.

Cilj mjere je, kroz usavršavanje, zaposlenim osobama omogućiti stjecanje vještina za rad i zadržavanje radnog mjesta, a poslodavcima osigurati radnu snagu traženih kompetencija.

Visina subvencije za usavršavanje iznosi do 70% ukupnih troškova (do maksimalno 18.000 kn).

Ciljana skupina su zaposlenici kojima su potrebne nove kompetencije za zadržavanje radnog mjesta.

Korisnici su svi oni poslodavci koji se bave ekonomskom djelatnošću.

Više o samom načinu prijave, kriterijima i ostalim uvjetima možete pronaći na https://mjere.hr/katalog-mjera/potpora-za-usavrsavanje/

Stoga nam se slobodno javite kako bismo kreirali program edukacije za vaše djelatnike nabave i lanca opskrbe prema vašim potrebama i željama. Dobro nam došli!

Više informacija na info@cronata.hr te http://www.nabavna-akademija.com.hr/

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.