Gordana Kadoić: Kako voditi lakoćom, a istovremeno imati kredibilitet i utjecaj?

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo našu predavačicu na Radionici: Razvoj liderskih vještina u nabavi, Gordanu Kadoić, stručnjakinju za upravljanje tvrtkama, za razvoj prodajnih timova i managera na upravljačkim pozicijama. 

Gordana, zašto je uopće lidership važan? 

Najzahtjevniji posao je voditi timove i upravljati njima! Svakom manageru treba puno vremena, živaca, znanja i energije – ali njegova pozicija podrazumijeva preuzimanje odgovornosti za sve što njegov tim ne zna, ne razumije, nije naučio… Na lideru je da nerealno pretvori u realno, na njemu je da uspješno vodi svoj tim i iz njega izvuče maksimum, na njemu je da tim bude posvećen i fokusiran na cilj, na njemu je da ih vodi od točke A do točke B i pokaže KAKO jer njima je neugodno priznati da ne razumiju, ne znaju ili nisu nikada prošli to iskustvo.

Velika je odgovornost na managerima koji vode timove budući da se pred njih postavljaju sve zahtjevniji zadaci. Možemo li naučiti biti bolji u vođenju?

Kontinuiranim radom na sebi, svojim vještinama i kompetencijama direktno utječete na osobne rezultate, a time i na rezultate poslovanja tvrtke u kojoj radite. Kada jednom krenemo u proces učenja liderskih vještina, uistinu mnogo toga otkrivamo o sebi. Prije svega postajemo svjesni svojeg liderskog stila kojeg upotrebljavamo, a učimo razlikovati i ostale stilove, te njihove prednosti i nedostatke. Razvoj liderskih vještina potiče nevjerojatnu kreativnost i potiče vas da budete strastveni u onome što radite, a Vaš tim će to vrlo brzo primijetiti.

Učimo bolje slušati i razumjeti članove našeg tima, učinkovito komuniciramo, potičemo pozitivan stav i ohrabrujemo naše suradnike da daju što veći doprinos unutar tima, što pozitivno utječe na njihovo samopouzdanje i razinu angažiranosti, te povećava motivaciju tima.

U proteklih 5 godina intenzivno radite s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja. 

Da, pomažem im riješiti izazove poput: organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećujem razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema za preuzimanje liderskih funkcija unutar tvrtke. Do sada sam održala više od 300 edukacija, treninga, radionica i seminara u zemlji i inozemstvu.

12.05.2021. biti ćete predavačica na radionici: Razvoj liderskih vještina u nabavi. Koga možemo ovim putem pozvati i što će polaznici naučiti? 

Prije svega voditeljima timova u nabavi i lancu opskrbe te svima onima koji se suočavaju s promjenama, voditeljima timova u kojima su prisutni konflikti kao i onima koji očekuju visoki performance.

Ova radionica koncipirana je na način da:

…ćete naučiti kako izgraditi jak tim temeljen na kulturi timskog rada i sinergijskog efekta

…ćete osvijesti da se uspješnost tvrtke osim profitom mjeri i kroz uspješnost svojih managera i leadera

…ćete se ugodno iznenaditi kako vam je malo potrebno da iskoristite resurse koje imate

…ćete drugačije razmišljati kao team leader i bolje ćete razumjeti vaš tim

Radionica je vrlo praktična i primjenjiva u bilo kojoj industriji tako da ćete moći odmah primijeniti naučeno i usporediti vlastita iskustva s drugima, a  sadržaj i metode rada koje koristimo na radionici možete koristiti u svom poslovanju, s obzirom da su kreirani iz stvarne prakse

Dakle, osigurajte svoje mjesto na vrijeme na info@cronata.hr jer su na ovoj radionici sudjelovali TOP manageri i leaderi iz Hrvatske, BIH, Srbije, Sjeverne Makedonije, a vi ćete biti nositelji kvalitetnih promjena liderstva u nabavi i lancu opskrbe!

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.