Nabavnu akademiju završila 9. generacija polaznika

19.04.2021. – I u ovim novim, prilagođenima uvjetima, uspješno je održana još jedna generacija Nabavne akademije u 3 modula. Budući da je trenutno vrlo izazovna situacija, upisali smo ograničeni broj polaznika  kako bismo se mogli pridržavati svih epidemioloških mjera. Tako smo omogućili da u sigurnom okruženju nova grupa polaznika stekne vrijedna znanja i vještine iz nabave.

Velika novost u programu Nabavne akademije je da je uz sve dosadašnje važne teme iz područja operativne i strateške nabave te kontinuiranog poboljšanja u nabavi, dodatno poboljšan kurikulum. Naime, zadnje dvije generacije polaznika rade po novom programu akademije gdje je dodana PAM metodologija (Procurement Assessment Methodology) uz pomoć koje direktori i voditelji nabave mogu lako prepoznati glavne izazove i nedostatke u nabavi i lancu opskrbe. Riječ je o naprednoj metodologiji koju je na temelju bogatog poslovnog iskustva osmislila Nataša Cikač, konzultantica za nabavu i voditeljica Nabavne akademije. Više o PAM metodologiji možete saznati ovdje: Procijenite stanje Vaše nabave pomoću PAM metodologije.

O tome da je program Nabavne akademije vrlo koristan i praktičan svjedoče pozitivni osvrti polaznika koje donosimo u nastavku. Hvala svima na lijepim komentarima te ujedno polaznicima želimo da u svom poslu uspješno upotrijebe sva novostečena znanja.

Također koristimo ovu priliku da svim dosadašnjim polaznicima Nabavne akademije zahvalimo na povjerenju. Veseli nas da smo do sada kroz ovaj program educirali preko 200njak djelatnika nabave i lanca opskrbe.  S obzirom da se za uspjeh poduzeća na tržištu nabava mora neprestano poboljšavati, i to pogotovo u današnjim izrazito izazovnim vremenima, veselimo se da i dalje kroz edukacije i konzultantske usluge poduzećima u Hrvatskoj i regiji donosimo izvrsnost u nabavi!

PROČITAJTE KOMENTARE POLAZNIKA 9. GENERACIJE NABAVNE AKADEMIJE:

Edukacija je jako korisna i nudi mnoge savjete i alate kako poboljšati vlastite procese ili pokrenuti neke nove. Osobno sam puno naučila i jedva čekam započeti s implementacijom!“ – Slavica Ivišić, Galeb d.d.

„Sadržaj edukacije je koristan i vrlo primjenjiv u svakodnevnom poslovanju. Sama edukacija daje ti alate i priliku da podijeliš sa stručnjakom realne probleme“ – Kristina Nikolić Malora, Cemex d.d.

„Velike pohvale za ovu iznimno interesantnu i edukativnu Nabavnu akademiju. Preporuke svima!“ – ivana Bakić Marić, Medilab one d.o.o.

„Poučna edukacija s puno primjera iz prakse. Naučila sam još dosta o nabavi i važnosti nabave u kompaniji. Predavačica izvrsna!“ – Nuša Plut, ABS Sisak d.o.o.

„Jako sam zadovoljna, moja firma je dosta dobro posložena, međutim uvijek može bolje i na ovoj edukaciji sam dobila neke nove smjernice i ideje – HVALA!“ – Tanja Živković, LTH Metalni lijev d.o.o.

„Edukacijom je sažeo prikazan cjelovit pogled na nabavnu djelatnost i predstavljeni su korisni alati za ostvarenje ciljeva organizacije kroz nabavne aktivnosti“ – Katarina Merčep, HEP d.d.

 

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.