Inhouse edukacija iz nabave - Cronata

Cronata održala edukaciju iz nabave za Raiffeisen Bank BiH

Nataša Cikač, konzultant za nabavu i vlasnica tvrtke Cronata, održala je trodnevnu edukaciju po programu Nabavne akademije u 3 modula za zaposlenike Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina.

Ova intenzivna inhouse edukacija je bila namijenjena za djelatnike nabave, općih poslova, ekonomata i upravljanja imovinom. Odlična i inspirativna ekipa je ovim putem stekla nova znanja i rješavala praktične zadatke na interaktivan i zanimljiv način, a lijep feedback od polaznika pokazuje da smo uspjeli napraviti odličan posao.

“Edukacija je jako korisna i na mene je ostavila pozitivan utisak. U svom okruženju odnosno radu ću pokušati primijeniti sve što sam naučila. Predavač je interesantan, zanimljiv, što samu edukaciju čini još boljom i zabavnijom. Hvala na znanju koje ste podijelili sa nama.” – Belma

Svaki novi klijent i svaka nova grupa polaznika Nabavne akademije, uključujući i otvorene edukacije i inhouse radionice, daju inspiraciju i izazov za nove ideje.

Zato hvala svim polaznicima te se veselimo svim novim druženjima!

Inhouse edukacija iz nabave - Cronata            Inhouse edukacija iz nabave - Cronata            Inhouse edukacija iz nabave - Cronata            Inhouse edukacija iz nabave - Cronata

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.