High class nabavljač za 2023.

Konzultantica mr.sc. Nataša Cikač organizirala je 08.12.2022.u hotelu Westin, Zagreb event pod nazivom High class nabavljač za 2023.

Zašto uopće ovaj event?

Ideja ovog eventa bila je okupiti na jednom mjestu nabavljače, ljude koji se bave nabavom, koji su prošli neku od edukacija koje Cronata d.o.o. organizira, ali i sve one koji žele unaprijediti svoje kompetencije u nabavi.

Isto tako osluškujem želje svojih klijenata koji su izrazili želju da se još više povežu, druže, razmjenjuju svoja iskustva te čuju i druge izazove sa kojima se nabavljači susreću.

High class nabavljač za 2023. je iza nas, dojmovi su se slegli, povratne informacije su sjajne, a evo i nekoliko fotografija da vidite kako nam je bilo 🙂.

  • predivan prostor 17. kata hotela Westin, već u blagdanskom ugođaju s prekrasnim pogledom na Zagreb
  • 50 kolega nabavljača i klijenata
  • odlični predavači i nezaobilazan networking uz klopu i piće

Hvala svima koji ste odvojili vrijeme i prepoznali ovaj event kao priliku za učenje, druženje i mjesto gdje unapređujemo nabavnu djelatnost!

Što su nabavljači korisno čuli?

Vesna Jungić nam je dala uvid u važnost strateške nabave kao i alate koji nabava ima na raspolaganju kako bi ostvarila dodatnu vrijednost.
Ivana Radić ukazala nam je na razlike između lidera i liderica, kao i na to da je različitost OK i da ju kao takvu trebamo prihvatiti.
I na kraju Fran Mikuličić s pričom o veš mašini, pranju emocija te kako se tu uklapaju Erica, Slonić i Mr. Hyde.
Mirela Senica predstavila je rad Hrvatske udruge nabavne djelatnosti kao i prednosti članstva u ovom strukovnom udruženju.

Ne smijem izostaviti ni sponzore koji su prepoznali važnost ovog eventa, a to su Ensolva- digitalna podrška nabavi te sjajan Poduzetnik kao medijski pokrovitelj događaja.

Moja misija je da, zajedno s klijentima i kolegama, transformiram nabavnu djelatnost te da ostvarimo izvrsnost. Upravo sam zato i na konferenciji željela objediniti stručnja znanja, soft skills, ali i toliko važan networking i povezivanje među nama nabavljačima.
Sa zadovoljstvo zaključujem da sam u tome i uspjela!

No, ipak najveća zahvala ide svim sudionicima koji su odvojili svoje vrijeme, podržali event, čuli nešto novo i, ono što je najvažnije, povezali se s kolegama iz nabave.
Prepuna novih ideja i inspiracije s prve konferencije High Class nabavljač za 2023., već bilježim povratne informacije kako bi sljedeća konferencija bila još uspješnija.
Pozivam sve kolegice i kolege da svakodnevno promoviraju našu nabavu, a ne samo na eventima.
Mi smo ti koji mijenjamo percepciju nabave i nabavljača, stoga vas još jednom pozivam:

BUDIMO ZAJEDNO PROMOTORI NABAVE!

 

Autor: mr.sc. Nataša Cikač, konzultantica za nabavu i lanac opskrbe

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.