High-class nabavljač za 2023.

High-class nabavljač za 2023. – 08.12.2022. Zagreb

 

Dragi kolege nabavljači,

sa velikim zadovoljstvom Vas pozivam na event pod nazivom “High-class nabavljač za 2023.” Event je namijenjen svim djelatnicima u nabavi koji žele nadograditi svoja znanja i vještine kako bi ostvarili izvrsnost u nabavi u nadolazećoj 2023. godini. Živimo u izazovnim vremena kad je više nego ikad potrebno jačati specijalizirana znanja i kompetencije, kao i liderske vještine na poslovnoj i osobnoj razini. Zato ćemo okupiti vrhunske znalce s temama koje su potrebne svakom nabavljaču koji se želi pripremiti za izazove budućnosti. Donosimo Vam stručnjake koji znaju kako, unatoč tržišnim i životnim izazovima, ostvarivati efikasnost i konkurentnost. Ovaj event je nastavak ideje da redovito nadograđujemo kompetencije djelatnika na području nabave i lanca opskrbe, kao što to već 6 godina radimo na Nabavnoj Akademiji kroz koju je do sada prošlo čak 12 generacija polaznika kroz otvorene radionice i in-house edukacije. Dodatno, ovo je također prilika da se povežete sa kolegama u nabavi i razmijenite vrijedna iskustva. Ako želite biti high-class nabavljač u 2023. godini, dođite na ovaj jedinstveni event te se kroz inspirativne teme i druženje ojačajte s najnovijim informacijama iz područja nabave, upravljanja dobavljačima, liderstva i upravljanja sobom i timovima. Dobro došli na mjesto gdje stvaramo izvrsnost u nabavi! 

Nataša Cikač, mr.sc. 

 

 

PROGRAM I KOTIZACIJA

 

Sudionike očekuje vrhunski poludnevni program koji se sastoji od stručnih predavanja koja će održati poznata imena iz svijeta nabave, poduzetništva i liderstva. Također ćemo imati domjenak i networking gdje ćete imati prilike povezati se i razmijeniti iskustva s kolegama nabavljačima.

Uz to, svaki sudionik dobiva jedan gratis online modul s e-learning platforme Procurement Academy Program po vlastitom izboru, a moduli su: Operational Procurement, Sourcing, Category Management, Negotiation, Cost Management i Strategy.

 

Moderator: Nataša Cikač

09:30 – 10:00 Registracija sudionika

10:00 – 10:10 Uvodna riječ: Nataša Cikač

10:10 – 10:20 Predstavljanje aktivnosti HUND-a: Mirela Senica

10:20 – 11:00 Predavanje: Ivana Radić 

11:00 – 11:45 Predavanje: Vesna Jungić

11:45 – 12:30 Predavanje: Fran Mikuličić

12:30 – 13:30 Zakuska / Networking

 

Redovna kotizacija za sudjelovanje: 400 kn (53.09 EUR) + PDV

Kotizacija za sve dosadašnje polaznike Nabavne Akademije: 300 kn (39.82 EUR) + PDV

Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 KN za 1 EUR

 

 

PREDAVAČI I MODERATOR

 

Ivana Radić
IVANA RADIĆ
Poduzetnica, vlasnica tvrtke Present communications i predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena

Vesna Jungić HUND
VESNA JUNGIĆ
Senior Consultant, Franta d.o.o.

Fran Mikuličić
FRAN MIKULIČIĆ
Korporativni konzultant i mentor menadžerima

Nataša Cikač 2022
NATAŠA CIKAČ
Pokretačica i voditeljica Nabavne Akademije i konzultant za nabavu i lanac opskrbe, Cronata d.o.o.

 

 

IVANA RADIĆ: LIDERI I LIDERICE – KAKO VODIMO I ZAŠTO JE TO VAŽNO?

O predavaču: Ivana Radić je karijeru započela u velikoj građevinskog firmi. Nakon korporativnog iskustva krenula je u poduzetničke vode te osnovala tvrtku Present communications d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke su edukacije, odnosi s javnošću i organizacija raznih događaja. Predaje kao vanjski suradnik na teme prodaje, komunikacije, odnosa s javnošću, marketinga, poslovnog bontona, vođenja ženskih timova i sl. 2017. godine osniva neprofitnu organizaciju Međunarodna mreža poslovnih žena koja se bavi poslovnim ženama i poduzetnicama te im pomaže na njihovom poduzetničkom putu. Kroz udrugu sudjeluje na međunarodnim skupovima i predaje na teme vezane uz poduzetništvo. Certificirala se kao Points of you praktičar, Life coach, završila je Coaching Competencies for leaders, Alpha group method for leaders. Autorica je nekoliko knjiga od kojih je zadnja Liderstvo u globalnom kaosu (2021.).

Opis predavanja: Postoje li muški i ženski načini vođenja ili su to samo nijanse? Kao vode žene a kako muškarci i zašto je to važno? Svjedoci smo da su žene preuzele aktivniju ulogu u upravljačkim pozicijama i da razvijaju vlastite stilove vođenja. Istraživanja pokazuju da su žene na čelu tvrtki uspješnije od muškaraca. No, jesmo li toliko sjajne i kakve su razlike u vođenju između muškaraca i žena? Kada koristiti tzv. „muški stil vođenja“, a kada ženski i mogu li muškarci usvojiti „ženski stil vođenja“? Mogu li žene prakticirati muški stil vođenja bez posljedica?

 

VESNA JUNGIĆ: CATEGORY MANAGEMENT ZA STRATEŠKU NABAVU

O predavaču: Vesna Jungić, magistra ekonomije, izvršna je direktorica tvrtke Franta d.o.o i bavi se pružanjem savjetovnih usluga u nabavnom poslovanju. Također je savjetodavna terapeutkinja iz NLPt, edukatorica za treninge poslovnih sadržaja kao i iz područja socijalnih vještina, managerskih vještina, motiviranja, utjecanja, vođenja i inspiriranja timova, s dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama, većinom vođenja nabavnih timova, u vodećim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu. Unaprijeđivanje nabavne struke je njezina velika strast pa je s grupom entuzijasta osnovala Hrvatsku udrugu za nabavnu djelatnost (www.hund.hr) i već 18 godina pruža podršku u razmjeni znanja među nabavnim profesionalcima u regiji. Danas je član uprave HUND-a i članica udruga HANLP (Hrvatska asocijacija za NLP), LOGOS i HCELA (Hrvatski centar za logoterapiju i egzistencijalnu analizu).

Opis predavanja: Može li nabava biti uspješna bez strateškog pristupa koji uključuje upravljanje nabavnim kategorijama? Najbolje prakse danas pokazuju da uspješne kompanije biraju ovaj način organiziranja nabavnih procesa. Koji su svjetski trendovi i što to znači u praksi? Vesna Jungić će s nama podijeliti svoja iskustva iz pozicije direktorice nabave u farmaceutskim kompanijama.

 

FRAN MIKULIČIĆ: OSOBNO LIDERSTVO, UPRAVLJANJE SOBOM I VEŠ MAŠINA – ZAŠTO ČEŠĆE PEREMO SVOJE RUBLJE NEGO SVOJE MISLI I OSJEĆAJE? 

O predavaču: Fran Mikuličić je profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt, specijaliziran u područjima organizacijskog dizajna, implementacije strategije i organizacijske i ljudske učinkovitosti. NLP je trener, kojemu je poziv mentoriranje i poticanje rasta drugih, kroz načela osobnog i profesionalnog razvoja. Djeluje kao savjetnik top managerima i kao mentor mladim managerima. Stručnjak je čija je misija voditi i podržavati ljude i organizacije na putu prema njihovom uspjehu.

Opis predavanja: Fokus predavanja su mali, svakodnevni praktični rituali koji polaznicima omogućuju da ‘slow down’ sa ciljem boljeg vođenja samih sebe i sa svrhom da polaznici vode zadovoljniji, ispunjeniji i sretniji život. Što će publika dobiti: Što mogu učiniti svaki dan za svoje mentalno zdravlje? Kako usvojiti navike i rutine sretnijih i zadovoljnijih ljudi? Kako motivirati druge za uvođenje korisnih navika Kako ‘usporiti’ i time voditi bolje sebe i svoje ljude? Kako se osjećati autentično, bez obzira na okolinu? Nekoliko tips&tricks kako jednostavno biti bolji manager.

 

NATAŠA CIKAČ

O moderatorici: Nataša Cikač je konzultant za nabavu i lanac opskrbe. Vlasnica je konzultantske tvrtke Cronata d.o.o. i osnivač Nabavne Akademije. Kroz usluge savjetovanja i edukacije iz nabave pomaže poduzećima da poboljšavaju svoje procese nabave i kompetencije svojih nabavljača. Članica je Hrvatske udruge za nabavnu djelatnost i HUP-a te redovni kolumnist časopisa Poduzetnik i JaTrgovac. Kao gost predavač održava stručna predavanja na konferencijama, stručnim skupovima i obrazovnim ustanovama. Certificirana je za lean management lanca opskrbe, kao poslovni trener i za provođenje koncepta kontinuiranih poboljšanja (CCIM).

 

 

MEDIJSKI PARTNER

 

Poduzetnik logo

 

 

PRIJAVA

Prijavite se putem kontakt forme u nastavku. Za sva pitanja i prijavu većeg broja polaznika iz iste tvrtke slobodno nas kontaktirajte na email: info@cronata.hr.

 

High-Class nabavljač za 2023. – Zagreb, 08.12.2022.

Polja označena * su obavezna.

 

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

 

 

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.