Održan 2. Masterclass- strateška nabava

U zagrebačkom hotelu Sheraton, 22. i 23.03.2023. održan je 2. Masterclass – strateška nabava sa Richardom i Franom. Nakon pandemije i zahtjeva mojih klijenata, odlučila sam ponovo organizirati ovu jedinstvenu edukaciju za voditelje i direktore nabave i sve one koji žele naučiti više.

Masterclass – strateška nabava je interaktivni program koji sadrži stručne teme iz područja strateške nabave, ali i teme vezane uz osobni razvoj- kako voditi sebe i druge.  Program se odvijao kroz dva dana gdje su se izmjenjivali predavači, Richard i Fran.

Radeći u UK, Europi, SAD-u i Aziji, Richard Beaumont međunarodno je priznati voditelj nabave, trener i izvršni savjetnik s više od 30 godina iskustva u različitim industrijskim granama.
Specijalizirao se za pomaganje timovima nabave, kako bi isporučili veću vrijednost, smanjili rizik i izgradili inovativnost kroz bolju upotrebu tehnologije. Karijeru je započeo u vojsci i nastavio kao konzultant u McKinsley-u, pa sve do pozicija Direktora nabave, Richard je prepoznao svoju strast u unapređenju procesa nabave te pomaže poduzećima da transformiraju svoje timove nabave kroz iskustvenu kombinaciju govora, obuke i treniranja.

Richard je kroz mnoštvo primjera iz bogate poslovne prakse dao glavne smjernice za upravljanje odnosima s dobavljačima, naučio kako se nositi sa rizicima i na koji način nabava može biti pokretač inovacija u poslovanju.

No, za uspješnost u nabavi više nije dovoljno koristiti moderne alate i tehnike u razvoju strategija.

Trebamo i lidere!

Kako prije svega voditi sebe, a onda i druge, naučio nas je Fran Mikulicic. Fran je CEO mentor i executive coach, koji već gotovo 20 godina stvara uspješne lidere. Željeno stanje uvijek je njihova visoka razina učinka u sva 4 stupa leadershipa. Smatra da „znati, a ne činiti je ne znati“ i „dok učenik nije naučio, učitelj nije podučio“. Autor je Leadership Playbooka “Breaking the Rules“ te posjeduje jedinstvenu specijalizaciju u širini i kompleksnosti managementa i liderstva. Zahvaljuje to američkom MBA-u za konzultantsku ekspertizu, NLP-u za trenersku te osobnoj strasti prema pomaganju ljudima da napreduju, savladavaju svoje izazove i otkrivaju svoj „why“.

Od Frana su polaznici naučili:
👉 kako voditi sebe
👉 razlikovati različite stilove vođenja
👉 Kako razviti potencijal kroz osobni razvoj
👉 Kako voditi tim nabave
👉 Kako motivirati članove svog tima
👉 Nekoliko tips & tricks za svakodnevnu lidersku komunikacije s drugima

Fran je i humanitarac, što nam je i zajednička crta. Zajedno djelujemo u Rotary zajednici koja nas je i povezala. Već prvo Franovo predavanje koje sam slušala, oduševilo me! Stoga sam ga pozvala da bude predavač na 1.Masterclassu. Zajedno s Richard Beaumont dao je neki potpuno novi uvid nabavljačima te ih osvijestio koliko je važno raditi na sebi i svojim kompetencijama.

Iskustva polaznika su bila i više nego pozitivna, drago mi je da su nabavni profesionalci spremni na nova učenja i razvoj svojih kompetencija. Izuzetno zahvalna svima koji su prepoznali ovu edukaciju kao priliku za unapređenje nabavne djelatnosti, svojih kompetencija iz područja nabave i lidershipa.
A kako to kod nas uvijek i biva, velika prilika za povezivanje i nove suradnje, ali i poboljšanje postojećih. Na edukacijama uvijek netko nekog poznaje, netko je nekome dobavljač, a netko nekome postane dobavljač ili kupac .

Već sada smo dogovorili 3. Masterclass za 2024. godinu, tako da nas pratite kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku. Vidimo se!

 

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.